Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - آرزو امیرخانی: «برف آخر» اولین فیلمی است که در سومین روز برگزاری جشنواره، اهالی رسانه، منتقدان و سینماگران را میزبانی می‌کند. امیر حسین عسگری در برف آخر که دومین فیلم بلند او در مقام کارگردان است از داستان‌ها و موقعیت‌های شهری فاصله گرفته و به سراغ زندگی روزمره یک دامپزشک در منطقه‌ای دورافتاده و کوهستانی و سردسیر رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فیلم با موقعیت و روایت‌هایی تازه، چهره‌هایی همچون امین حیایی، مجید صالحی، لادن مستوفی جلوی دوربین رفته‌اند.  

مجید صالحی که طی چند سال گذشته با فاصله گرفتن از نقش‌های کمدی، قابلیت های تازه‌ای از بازیگری خود به نمایش گذاشته در این فیلم نیز نقشی متفاوت و کمتر دیده شده را ایفا می‌کند. «استراحت مطلق» عبدالرضا کاهانی (۱۳۹۳)  اولین حضور جدی مجید صالحی در سینما بود که مورد توجه قرار گرفت. حضور بعدی او نقش پلیس در فیلم «شاه‌کش» (۱۳۹۸) وحید امیرخانی بود که اگرچه به دلایلی از جمله حضور مهناز افشار، گرفتار ممیزی‌های فراوان شد اما بازی مجید صالحی در آن مورد توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان قرار گرفت. «صحنه‌زنی» آخرین فیلم مجید صالحی است که در آن نقش یک تبه‌کار را بازی می‌کند و همچنان در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.

«برف آخر» البته حواشی فراوانی هم درباره حضور احسان علیخانی به عنوان تهیه‌کننده در کنار امین حیایی داشت. احسان علیخانی که تا کنون تجربه تهیه‌کنندگی «بدون تاریخ بدون امضا» وحید جلیلوند را هم در کارنامه دارد به گفته حسن مصطفوی، تهیه‌کننده «برف آخر» به دلیل مشغله‌های «عصر جدید» به عنوان مشاور پروژه و سرمایه‌گذار فیلم کنار پروژه حضور داشته است.  

ماجرای سرمایه گذاری احسان علیخانی در برف آخر | امین حیایی هم شریک علیخانی شد؟

امیر حسین عسگری علاوه بر بازیگری و کارگردانی فیلم‌های کوتاه «چرت کوتاه»، «باشه برای بعد» با فیلم سینمایی «بدون مرز» جای پای خود را در سینمای حرفه‌ای ایران ثبت کرد. این فیلم در اولین حضور خود در جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو موفق به دریافت عنوان آینده آسیا و بهترین فیلم این بخش در سال ۲۰۱۴ شد. همچنین در سی و سومین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی بخش نگاه نو و برنده تندیس بلورین جایزه ویژه هیئت داوران در بخش نگاه نو شد.

در فیلم سینمایی «برف آخر» که سه شنبه روی پرده‌ای نقره‌ای خانه جشنواره می‌رود،  امین حیایی، لادن مستوفی، مجید صالحی، نوشین مسعودیان، صادق ملک، امیر مشهدی عباس، امیرعباس رودگر صفاری و مهدی مهربان نقش‌آفرینی می‌کنند. حال باید دید این فیلم تا چه اندازه می‌تواند نگاه مخاطبان، منتقدان و هیئت داوران این دوره از جشنواره را به خود جلب کند.

یک اکشن بین‌المللی

دومین فیلمی که قرار است در سومین روز جشنواره چهلم فیلم فجر میزبان سینماگران و اصحاب رسانه خواهد شد «لایه‌های دروغ» است. فیلمی اکشن که به عنوان اولین پروژه مشترک ایران و فنلاند، استانداردهای جهانی این ژانر را برای اولین بار در سینمای ایران به نمایش می‌گذارد.

رامین سهراب کارگردان این فیلم که بزرگ شده فنلاند و آمریکاست و به گفته خودش ۲۰سال در سینمای هالیوود بدلکار بوده اکشن «لایه‌های دروغ» را با پشتوانه‌های بین‌المللی راهی جشنواره فیلم فجر کرده است. این فیلم زندگی آتش‌نشانی را روایت می‌کند که دچار مشکلاتی در زندگی خود می‌شود. فیلمنامه این اثر را رامین سهراب و Christopher Larsen به نگارش درآورده‌اند و سهراب نقش اصلی(آتش نشان) فیلم را هم  بازی می‌کند.

با وجود اینکه «لایه‌های دروغ» نخستین تجربه کارگردانی رامین سهراب در ایران است اما به نظر می‌رسد بنیاد سینمای فارابی با اتکا به فیلم کوتاه «ویولن» در کارنامه این کارگردان جوان که در ۱۸ فستیوال بین‌المللی حضور داشته از او حمایت کرده است. جسیکا ولف(بازیگر فنلاندی)، نادر فلاح، کامران تفتی، مجید سعیدی، ارسلان قاسمی، ونوس کانلی، میلاد میرزایی و… از دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم جلوی دوربین رفته‌اند.

باید در نظر داشت که لایه‌های دروغ از جذابیت‌های خاص جشنواره چهلم است که پس از سال‌هال دوری از فیلم‌های اکشن، این ژانر را در سینمای ایران احیا کرده است. سهراب درباره احتمال دستیابی به سیمرغ تنها حضور و راهیابی به جشنواره را برای خود موفقیت بزرگی می‌داند و می‌گوید نمایش فیلم برای مخاطب ایرانی برای من حکم جایزه را دارد.  

لایه‌های دروغ آماده نمایش در جشنواره فیلم فجر شد

کد خبر 654244 برچسب‌ها جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران امین حیایی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران امین حیایی احسان علیخانی لایه های دروغ سینمای ایران مجید صالحی امین حیایی بین المللی سینمای ای فیلم فجر برف آخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران

درمورد موسیقی نواحی ایران هرقدر صحبت شود باز کم است. چون کم‌کاری‌ها در این زمینه به حدی است که خیلی می‌توان در این باره صحبت کرد. اما یکی از اتفاقات خوبی که در هفته‌های گذشته رخ داد این بود که در شهر سنندج استان کردستان جشنواره دف نوازان با عنوان «هزار دف» در روستای پالنگان کردستان برگزار شد که از تمام ایران در این جشنواره حضور داشتند و نکته قابل توجه این است که کردستان به ویژه شهر سنندج؛ خطه‌ی دف‌نوازی ایران است تا جایی که اقلیمی به شمار می‌آید که این ساز در هر خانه‌ای دیده می‌شود و این موضوع نیز، در سراسر ایران گسترش پیدا کرده است و حضور دف در دیگر اقوام کشور هم، وجود دارد.

در پایتخت هم، افراد زیادی به آموزش و یادگیری دف می‌پردازند و اهمیت این ساز به حدی است که از آن در مراسم‌های مختلف رسانه ای، محفلی، خانوادگی و رسمی استفاده می‌شود. از اینرو، گفته می‌شود که اجرا‌های خوب دف‌نوازی در جشنواره دف‌نوازان «هزار دف» انجام شده و در موسیقی نواحی ایران، اقدام ارزنده‌ای بوده است.

محمّد طریقت، نوازنده دف و سنتور در برنامه «هفت اقلیم» رادیو فرهنگ درمورد جشنواره دف‌نوازی «هزار دف» در پالنگان کردستان اظهار کرد: بنده به عنوان نوازنده دف در این جشنواره دعوت شدم و در جریان آن، به صورت فراخوان از نوازنده‌های دف سراسر ایران دعوت شده بود تا در این جشنواره حضور داشته باشند و  اگرچه کم و کاستی‌هایی وجود داشت و بخشی از آن‌ها طبیعی است و در فضای مجازی به این موضوع اشاره شده بود ولی باید توجه کرد که دومین بار بود که به همت دوستداران فرهنگ و هنر کشور، این جشنواره دف‌نوازی برگزار شد و این جشنواره، اجتماعی از حضور پُرشور مردم هنر‌ دوست سراسر ایران بود که از هر گروه سنی با همدلی و اتحاد خود سعی کردند پاسداشت فرهنگ، هنر و تاریخ ارزشمند به جای مانده از نیاکانمان را داشته باشند.

این نوازنده گفت: در مجموع، این‌طور می‌توانم از این جشنواره دف‌نوازی «هزار دف» پالنگان صحبت کنم و خیلی نمی‌توان حواشی آن را نقد کرد چراکه برای دومین بار این جشنواره برگزار شد و اوایل هر کاری، یک سری نواقص و کاستی‌هایی وجود دارد و این مشکلات و کاستی‌ها قابل اغماض هستند.

محمّد طریقت درمورد این که آیا جشنواره «هزار دف» رقابتی، تکنوازی و یا گروه‌نوازی بوده است؟ افزود: جشنواره دف‌نوازی به صورت گروه‌نوازی بود؛ به طوری‌که دف‌نوازان تحت کنترل و رهبری یک سری از سرپرستان دف‌نوازی بودند. 

خبرنگار: فاطیما میرزایی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • مهمانی جشنواره تئاتر رضوی در ۶ شهر ایران
  • توضیح وزارت ورزش درباره حواشی پرسپولیس - سپاهان و قهر منصوریان
  • توضیح اسبقیان درباره حواشی پرسپولیس - سپاهان و قهر منصوریان
  • رونمایی «شعر شعله‌ور» با حضور حداد عادل
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • حواشی تجلیل از قهرمانان ورزشی با حضور رئیسی
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم