Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه چهارمین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و فعالان مجازی حوزه ایثار و شهادت با اشاره به اینکه خبرنگاران، رشته ارتباطی جامعه هستند اظهار داشت: کارکردهای کسب و انتقال اطلاعات، تقابل اجتماعی و فرصت سازی برای تفریح و فراغت یکی از کارکردهای عمده رسانه ها در هویت یابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در عصر کنونی شاهد مخاطرات فرسایش هویت در اجزای مختلف هستیم، قدرت های پرنفوذ سیاسی و امپراطوری های رسانه ای فرسایش هویت را به همراه دارند و ارزش ها، باورها و هنجارهای دینی در معرض فرسایش هستند، امری که دیدنی و حس شدنی است.
صالحی تصریح کرد: مجموع فرسایش در هویت هایی جمعی، ارتباط فامیلی، ارتباط قومیتی و غیره کم خطرتر از فرسایش خاک برای یک ملت نیست. اگر فرسایش خاک به ناباروی زمین منجر می شود فرسایش هویت به ناباروری انسانی می انجامد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه کسب و انتقال اطلاعات اضلاع مهم کارکرد رسانه ها هستند و قابل حذف و کمرنگ شدن نیستند، افزود: اگر رسانه ها می خواهند به کارکرد اجتماعی خود تعلق و تعهد بیشتری داشته باشند باید به این فرسایش ها توجه ویژه تری کنند.
وی ادامه داد: فرهنگ احسان، ایثار و شهادت در جلوگیری از این فرسایش کمک می کند، این سه مفهوم می توانند در سه حوزه هویت ملی، دینی و جمعی به کمک بیایند و حافظ باشند.صالحی گفت: استواری ایران طی چند هزار سال را باید در فرهنگ احسان، ایثار و شهادت جست و جو کنیم. در فضای اقلیم پر خطر و دشمنان پرخطرتر با این سه مفهوم ایران در دوره های مختلف حفظ شده است.
وی ایثارگران هشت سال دفاع مقدس را نماد زرینی از بقای روحیه ایثار داست و در این خصوص افزود: هر کدام از این ایثارگران یک اسطوره هستند. گاهی روایت های آنان ساده است ولی لمس آن از نزدیک آدمی را ذوب می کند.
صالحی گفت: اسلام با احسان، ایثار و شهادت پیوند خورده و تمدن اسلامی در کنار این مفهوم از یک بذر به درختی تنومتد تبدیل شد.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان بیان کرد: رسانه ها نقش بسزایی در ارائه مطالب با قالب های جذب مخاطب را دارند.
چهارمین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و فعالان مجازی حوزه ایثار و شهادت با تقدیر از نفرات برتر این جشنواره پایان یافت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزیر ارشاد احسان ایثار فرسایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد
  • (ویدیو) همه چیز درباره طلاق احسان و‌سولماز، زوج عاشق ماه عسل
  • واگذاری مسکن به ۱۱۷ نفر از فعالان واجد شرایط هنر و رسانه استان قزوین
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • شمار شهدای رسانه در غزه به ۱۴۲ نفر رسید
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ